Konferens med julbord

Bra konferens hotell.


Hitta ett ställe som man tycker om


Det finns så många ställen som man kan åka till när man vill ha konferens med julbord och ett sånt ställe är Sånga säby. Ja det är bra att hitta ettställe som man känner är bra och som man känner att man vill åka till som man tycker är fint och bra.

Ja det är ju underbart att det är så många ställen som man kan hyra och som man kan användas av när det ska vara konferens eller liknande. Ja det är bra att det finns saker som man kan hitta på och göra med jobbet. 

Gäller att hitta ett ställe som är rätt nära

Ja man vill ju ha ett ställe som är rätt nära och som man kan åka till när man känner för det och det ska inte vara så långt från jobbet så att alla som jobbar kan ta sig dit på ett enkelt och bra sätt utan att det blir för jobbigt. Tur att det finns nåt som man kan göra och som man känner är något som passar en och som man tycker är bra för alla.

Bra att kanske boka in en konferens nu efter semestern och det är ju härligt att man kan göra som en kick off så att alla kan komma igång efter semestern och att man kan få en bra teamkänsla. Så det är något som man kan kolla och se om det är något som kommer att passa en bra och alla andra på jobbet för den delen också.

Ja det finns som sagt många bra ställen runt omkring Stockholm som ma kan åka till och som är bra och som passar för alla som vill vara centralt men ändå vill komma bort lite grann. Ja det är en väldigt bra ide och ett bra alternativ.